Хрватската пејачка Северина е една од најголемите ѕвезди во земјата и на Балканот, но таа на почетокот на кариерата воопшто не личела на Северина што ја знаеме денес. Таа кариерата ја почнала пред 27 години и оттогаш направила неколку естетски корекции на лицето, ама и на телото.

Северина ги зголемила усните, го оперирала носот, ги коригирала забите, ги затегнала капаците на очите, а не е тајна ни дека ги зголемила и градите.

Фотографијата што ја објавија хрватските медиуми е од почетокот на нејзината кариера.