Роденденските забави, особено детските, по правило се вистинско уживање за најмладите. По некое дете знае да поплаче заради некој свој хир, но деца да се истепаат, и тоа онака жестоко, баш не се случува често. 

Во ова видео главната улога на тепач и припаѓа на славеничката Мариа која ја фати за коса другарка и затоа што злобно и се поднасмеа и и ги дувна свеќичките. Погледнете што се случи. 

И да, агресијата е за осуда, но не е за почит ниту злобата и инаетот на другарката.

pic.twitter.com/9K6xtoAUml