Двајца загрепчани сакале во центарот на хрватската претсолнина да “стартуваат” спонзоруши и сето тоа да го снимат. Едниот од нив се потпрел на паркирана “шкода” и и се обратил на девојка која поминувала од тука, прашувајќи ја дали во близина има некој ресторан и дали може да му го покаже. Прво му рекла дека не знае, а кога видела дека се приближува кон “мерцедесеот” се премислила.

И тука почнува драмата. 

Видеото веднаш се најде на Јутјуб и од него едно со сигурност може да се заклучи – спонзорушите навистина паѓаат на “мерцедес”, но кога ќе ги откачите еве што ќе ве снајде… 

[video:https://youtu.be/majaXqGwBGk]