Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов, синоќа на полноќ добил инспирација да напише емотивен статус на ФБ во кој, наведува дека ги сака луѓето… но само левите, бидејќи „десните не се искрени, не ги сакаат луѓето, лажат, крадат, изгубени се и се себични простаци кои ќе бидат победени од нив, луѓето“.

Прочитајте ги реакциите на социјалните мрежи