На Интернет кружи видео на кое се гледа како човек во долна облека виси на облакодер. Како што се гледа од видеото тој едвај за држи а прозорецот за да не направи ненадеен потег и да не падне во провалија од превисоката зграда.

Претпоставката е дека тргнал во швалерај, но најверојатно се појавил сопругот на жената, па немајќи кај да беа се решил да излезе преку прозор и да виси на зградата ризикувајќи си го животот.

„Швалерските маки се големи“ е еден од коментарите на видеото, кој најдобро ја опишува целата ситуација.