После објавеното видео, градоначалникот Александар Наумовски ни испрати видео со своја верзија на приказната…

 

Секако, моравме да се вратиме во Волково за да ја потврдиме или негираме неговата верзија… Погледнете ја реакцијата на Баба Перса кога го виде видеото на градоначални