Испратете една празна ќесичка (100г) од кое било кафе ПАСКАЛИН, заедно со купонот од Вечер и очекувајте да станете еден од тројцата среќни добитници на 1кг кафе ПАСКАЛИН.


Вашите пратки донесете ги лично во редакцијата или испраќајте ги на адресата: “На кафе со ПАСКАЛИН и Вечер“, П.фах 880, 1000 СкопјеСекој ден по 1кг кафе


за тројца најсреќни читатели.


Од 8.11.2004 до 2.3.2005 година.Само пратките со празните ќесички и купонот, во определена боја за секој месец, ќе можат да учествуваат во наградната игра.


Имињата на добитниците ќе бидат објавени во печатеното издание на Вечер на страна 3.