Инцидентот се случил околу 17 часот.

Лидерот на ЛДП Чедомир Јовановиќ го претепал денес на Нов Белград сопственикот на Клиника за физикална терапија “Физио центар“.

Јовановиќ на сопственикот на клиниката Д.И. со рекет за тенис му задал повеќе удари во пределот на главата и телото.

Спрема првите информации на сопствениот на клиниката му била укажана помош.