Место на случување – “Елемент”. Време – по 23.30 часот. Ден – сабота. Мото – Тргни на црвено или се во црвено и тоа од облека до влезници, светла, хостеси, балони… За музиката задолжен Мирко Попов, а за подгревање на атмосферата меѓу бројните гости неколку прекрасни танчерки, за промена, облечени во бело. Се на се одлична црвена мега забава, што треба да се репризира. Значи, луѓе дајте ново зацрвенување.


(А.Т.) фото:В. Перковски