Светлана Цеца Ражнатовиќ веднаш после веначањето на својот син и неговата сопруга Богдан напишала честитка за нив на социјалните мрежи.

Цеца чекала церемонијата да се заврши, со што имала куса порака до младенците на Инстаграм.

“Среќно убавини мои“, напишала Цеца и ставила три извичници.

Она што многумина не забележале е тоа што Цеца во Храмот и помогнала на снаата, кога и се заплеткал велот, веднаш потоа продолжило венчањето.