Анастасија Ражнатовиќ истакнала дека скоро четири години е самостојна девојка, а од познатата мајка и не бара пари. Како се зборувало за тоа дека Цеца можеби и одредила лимит на картицата, младата печка прозборела за финансиите, откривајќи ја правата вистина.

“Сигурно знаете дека скоро четири години се издржува самата себеси, и воопшто не барам пари од мајками. Многу ми е драго и горда сум на тоа. Сакав да бидам самостојна и тоа се оствари. Најмногу заработувам од Инстаграм и годишни договори“, изјавила таа, и објаснила зошто сеуште не вози.

“Затоа што учам за возачка, наскоро имам теоретски испит, посакајте ми среќе. Се надевам дека супер ќе снајдам во тоа, иако мојот брат му зборува дека ќе бидам најлош возач во свет, бидејќи немам никава координација. Мислам дека одлично ќе се снајдам, ќе го докажам спротивното. Доста често се возам со такци“, открива таа