Цеца Ражнатовиќ за домашни медиуми отворено зборувала за својот внук Жељко Ражнатовиќ, на кого му посветува големо внимане која не им го давала на своите деца бидејќи тогаш имала големи обврски.

– Ние мораме да се организираме, секој од нас има свои обврски. Кога е во Тител семејството на Богдата е тука, кога се во Белград јас сум тука, кога немам обврски секако дека ќе бидам со него, тоа ми е огромно задоволство. Кога бев помлада и кога моите деца беа во прашање, за такво нешто немав снага, сега ја имам повеќе. Вероватно тоа оди со зрелоста… рекла Цеца

Таа додала дека е многу нежна и дека ужива во мазењето и гушкањето на внукот. Имав и свои деца, јас секогаш ја покажував својата нежна страна, нежна сум по природа. Со внукот по цел ден се мазиме, го снимам. Осумдесет посто од сликите и клипови ми се со бебето, телефонот ми е сјајен – рекла фолк ѕвездата.