Цеца добила подарок прстен, но не од некој господин, туку од својата снаа Богдана. Снашката успеала да ја разнежни и да ја израдува пејчаката, која веднаш се пофалила на социјалните мрежи. Нели и ако никој не дознае за подарокот исто како да го нема. 

Пејачката објавила фото-доказ на Инстаграм и напишала: Подарок од мојата најпрекрасна снашка.