Наводно првичната понуда изнесувала 400 000 евра и подразбирала следење на секој чекор на Цеца и нејзините деца – Вељко и Анастасија, а дополнителни 100 илјади би добиле ако во шоуто учествуваат и сестрата и родителите на пејачката.

Мојот живот веќе е реално шоу. Кардашијанс за мене се бебиња, мислам во однос на она што се случува во нашата куќа, но сепак сето сакам да остане наша семејна тајна. Ниту јас ниту моите деца сакаме камери околу нас”, рекла Цеца и додала дека парите не и се најважни.

“Имам свој живот, концерти, публика. Разбирам дека многумина ви сакале да ме видат во реално шоу, но немам во план такво нешто. Благодарна сум на продукцијата која имаше ваква желба, но мене парите не ми се се во животот”, додала пејачката.