Фолк дивата Цеца Ражнатовиќ со ќерката Анастасија отпатувале во Рим, а сега ја открива причината за ова патување.

Имено Цеца е ангажирана да пее на една ромска свадба, а гости ја снимале додека нижела хитови. За време на вечерата и самата пејачка споделила дел од атмосверата со своите следбеници.

“Ромска свадба во Рим. Добри луѓе, преубава веселба“, напишала таа.

Нема сомневање дека Ражнатовиќ атмосверата ја довела до вжеѓтување, а како делува по снимката, гостите одлично се забавувале. За оваа прилика фолк дивата била облечена во црвен комплет.