Цело Скопје е на улица! Центарот на градот е блокиран од фанови и поддржувачи на а македонската фудбалска репрезентација, кои излегоа на улиците на Скопје и со веење знамиња и свирење го поздравија големиот успех од Тбилиси и пласманот на ЕП 2021.

Еве каква е атмосферата во моментов: