Францускиот репрезентативец Адил Рми во едно интервју хрватската претседателка Колинда Грабар-Китаровиќ му давала комплименти после финалето на СП во фудбал.

Рами открива дека Колинда после мечот против Хрватска (4:2) рекла дека има “убави мустаќи”

Коментарот na хрватската претседателка го изненадил, па и возвратл созборовите : Го сакам Миконос”…Очигледно географијата му е слаба страна, со што ја помешаl Грција и Хрватска.

 

Подоцна  сакал да се оправда под изговор: “Незнам зошто, но секогаш Хрватска ја мешам со Грција”.

Адил Рами во последно време е доста присутен во медиумите поради врската со холивутската глумица Памела Андерсон, отколку за фудбалот.