Снимкa, на коja јасно се гледа како младоженецот ја удира невестата додека послужува свадбена торта, го обиколи светот.

Објавена е на Интернет во втората половина на февруари, а веќе е прегледана повеќе од 1.200.000 пати.

Инцидентот избувнал кога на младенците се хранеле со парчиња од тортата. 

На безопасно зезање, манијакот овлечен во одело на младоженец и удри шлаканицата на својата сопруга пред сите гости. Тие ги развојуваат, но не им требаше многу, бидејќи невестата скоро се онесвести.

Штом невестата се поврати од шамарот и шокот, тие продолжија да стојат еден покрај друг евидентно несреќни.

Првиот од коментарите под видеото, се чини, носи јасна порака.

„Госпоѓо, ова е знак од Бога да бегате и никогаш да не се вратите назад“, стои во коментарот.