Видеово дефинитивно ќе ве насмее до солзи, а ја отсликува корона денешницата и времето кое сме приморани да го поминуваме во затворени простории и изолирани од светот и околината. И ако сте на раб на „лудило“, погледнете го видеото и ќе сфатите дека има и бетер и некому му е полошо. Што би се рекло од лошо има и полошо, од страшно и пострашно. 

П:С. Ако некој го знае типов, нека му помогне…