Поводот за тепањето е непознат, ама ќотекот и тоа како е видлив. Двете жени прво се закачиле вербално, а набрзо кавгата прераснала во здраво тепање. 

Почнале да летаат чаши, послужавници, шејкови… Вистински хаос!