Новинарот Фуркан Салиу ги праша шарените реолуционери кои го фарбаа Скопје пред неколку години, дали им остана уште боја за да му позајмат.

Хеј #шарени ви остана боја? Може да ми позајмите…? ‬Утре #Јанева е во Обвинителството за гонење на организиран криминал и корупција, напиша Фуркан Салиу на Фејсбук.