Иако поради пандемијата Сузана Гавазова како и целата музичка естрада, нема настапи, тоа за неа не значи дека не треба да пее и да игра, само сега наместо на сцена е во домашни услови и секако без заработка.

Ама кога желбата и меркот се големи, тогаш парите и не се така важни.

Го живееме времето кога речиси сите се поактивни на социјалните мрежи од било кога, а меѓу многуте е и Сузе која постојано ги чести своите следбеници со секси танц од својот дом.

За да биде уште поатрактивна и провокативна, Гавазова се „стегна“ во куси панталончиња и блузичка од која ѕирка голото стомаче.

„Мешање“ со колкови, „тверкање“ со задникот и тоа во крупен план, на Сузе веќе и стана пракса во деновите на изолација да направи еден ваков секси танц за „плакнње очи“, и позитивна енегрија.

Но,кога нема ограничување за движење со полициски час, пејачката заедно со сопругот и ќерките, деновиве знае да се прошета покрај Дојранското езеро и таа да ги наполни батериите и да акумулира убави мисли за подобро време пред нас.