Цеца за првпат откако се излечи од корона излезе во јавност. Таа со својата ќерка Анастасија и со пријателите излезе на вечера. Сепак медиумите го забележаа совршениот стајлинг на Цеца.

Таа на себе имаше црни широки пантолони, бела летна кошула и плава чанта. Таа чини ни помалку ни повеќе туку 4.300 евра и се од марката „Шанел.

Папучите пак што ги носи Светлана се од марката „Ботега“ и чинат 990 евра