Пред неколку часа гостиварската пејачка Елти Бјондина преку својот профил на фејсбук напиша дека по тестот за коронавирус која го направила излегол позитивен.

Елти Бјондина пред неколку дена пееше во дискотека во Швајцарија каде што беше присутен и косовскиот пејач Мухамет Сејдиу кој исто така вчера излезе позитивен.

Според податоците, пејачката Елти Бјондина е во добра здравствена состојба.

Извор: Tetovasot