На „Фејсбук“ страницата „Ултрас-тифо.нет“ денеска се појави фотографија од Скопје на која се игра фудбал и сред полициски час.

Теренот наводно е во населбата Чаир, барем според коментарите на фотографијата. Очигледно во ова скопско мало не е важно што е полициски час, туку најважно е да се одигра партија мал фудбал. Коронавирусот не ги исплаши сите во земјава да останат затворени во своите домови.