Албанската манекенка Кејвина Ктела објави на „Инстаграм“  дел од пораките што пристигнуваат на нејзиниот профил на Инстаграм каде се гледа дека некои од нив не се и баш пријатни.

На објавените фотографии може лесно да се прочитаат сите пораки напишани од различни мажи, каде и „нудат“ илјадници евра за една ноќ.

„Колку пари  бараше за една ноќ, 5000 евра ако не се лажам или …?“, гласи на една од пораките.

„Здраво, се согласуваш ли за 10000 евра, и пишува друг маж.