Минатиот месец таа го одложи разводот со сопругот Офсет.

Па така, Карди Б изгледаше посреќно од кога било покрај раперот, додека ѕвездата на „ Bodak Yellow “ се појави привлечно само по градник.

26 годинишната раперка, докажа дека е многу заљубена во членот на „Migos “, 28 години, додека разменуваа бакнежи и прегратки.

„Денес работевме многу напорно“, беше натписот на фотографијата.

Карди поднесе барање за развод од Офсет во септември, што укажува дека тие биле разделени.

Тие исто така имаат заедно една ќерка.