Кралицата Елизабета има 94 години, а принцот Чарлс 99години, но тој повеќе не вози автомобил откако претходната година имаше сообраќајна несреќа.

Кралицата на своите 94 години не се откажува од возењето на автомобил, па така била фотографирана додека вози „Range Rover“ во Норфолк.

Елизабета е фотографирана како седи зад воланот со марама на глава и очила за сонце.