Атрактивната српска актерка Лидија Вукичевиќ е доста активна на социјалните мрежи каде што секојдневно објавува свои фотографии и речиси го привлекува вниманието како на медиумите така и на пошироката јавност во регионот.

Иако, популарната актерка се наоѓа во шестата деценија од својот живот, сепак таа навистина изгледа феноменално за што можат да и позавидат и многу помлади нејзини колешки од јавниот живот.

Имено, таа на социјалните мрежи објави фотографија во бикини, со која уште еднаш покажа дека изгледа безпрекорно.