Една од најзгодните српски пејачки Теодора Џаферовиќ изминатиов период жари и пали на социјалните мрежи.

Имено, таа со нејзините провокативни фотографии предизвикува големо внимание во јавноста како во Србија така и во регионот.

Од последната нејзина фотографија која ја објави на социјалната мрежа на Инстаграм, никој не остана рамнодушен, а особено припадниците на посилниот пол.

Оваа фотографија со сигурност и вас ќе ве остави без зборови: