Српскиот претседател Александар Вучиќ на својот Инстаграм профил објави дека по втор пат стана студент.

Овој пат тој се запишал на Високата спортска школа за за стручни студи.

-По втор пат во животот станав студент, овој пат на на Високата спортска школа за за стручни студи, со желба да станам кошаркарски тренер за деца, вели Вучиќ во својата објава на Инстаграм.