Доаѓа човек во фото студио и сака да ги развие сликите од летувањето. Девојката која работи во студиото љубезно го прашува: – Десет на петнаест? Човекот зачудено ја погледнува, малку размислува и одговара: – Сто и педесет, зошто прашувате?