Иако таа и Џорџ не сакаат да ги експонираат своите наследници, сепак, Амал Клуни не можеше да им избега на папараците. Таа беше фотографирана со нејзините син и ќерка додека си заминуваше од хотелот каде што престојуваа во Њујорк.

Сопругата на холивудскиот заводник Џорџ Клуни, адвокатката Амал Клуни беше фатена со близнаците Александар и Ела додека го напушташе хотелот.

Амал и овојпат доби комплименти за својот беспрекорен изглед.

извор: Makfax