– Сериозно ограничување на движењето, целосно блокиран викенд, разделување на двете ризични групи.
Овие мерки се доволни и даваат резултати. Апелирам до сите да се почитуваат без исклучок, пишува Филипче на својот Фејсбук-профил, уште еднаш испраќајќи апел до сите граѓани.