Фејсбук попладнево го затвори профилот на познатиот пејач Влатко Илиевски кој доцна синоќа беше пронајден мртов во својот брендиран автомобил, јави коктел.мк

Социјалната мрежа напиша порака „Сеќавајте се на Влатко”. Ова е нова опција на оваа социјална мрежа, која по смртта го „затвора” профилот, но останува достапен за сеќавања на тоа што го работел.