„Нашето семејство порасна за уште две мали стапалца. По втор пат станав татко. Добре дојде Ана Марија!“ се пофали Аце од Дрим Тим, пред малку на социјалните мрежи. 

Ќеркичката е втора рожба во семејството Ангелови, а освен тато и мама Вики среќен за бебо е и бато Кирил, кој како што ни кажа тато Аце, едвај чека сестричката да дојде дома и да си игра со неа. 

Нека е жива и здрава, па чекаме мекици. 

д