Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без струја ќе останат:

Во периодот од 10.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од селата Љубин и Кондово, како и објектите на Даути Комерц и УКА Комерц. ( општина Сарај )

извор: Makfax