Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека поради промена на шибер вентил од Ф-3цола на ул.„Кирил и Методиј 48“ во населба Центар, утре без водоснабдување од 08:30 часот до санирање на дефектот ќе останат корисниците од блок 4, 5, и 6, Пасошко (МВР), Амбулантата на Железница и кулите 21, 23 и 25 . (оппштина Центар)

извор: Makfax