Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека утре поради дефект на затварач од Ф – 200 мм на бул. Кочо Рацин б.б во периодот од 08.00 часот па се до санирање на дефектот без вода ќе останат дел од корисниците од бул. Кочо Рацин, како и дел од корисниците од улиците Пролет, Стив Наумов и Тетовска. ( општина Центар )

извор: Makfax