Поранешниот министер за транспорт и врски, Миле Јанакиески доби условна казна од една година затвор за случајот “Насилство во Центар”.

Екс -премиерот Никола Груевски заработи затворска казна во траење од една година и 6 месеци.

Останатите петмина обвинети се осудени на условни казни во траење од 6 до 9 месеци.