Пејачот Џеј Рамадановски доживеал невиден пех за време на гостувањето во една ТВ-емисија кога паднал од столче. Додека зборувал со водителот, во еден момент треснал на земја. Водителот и камерманот веднаш притрчале за да му помогнат на пејачот да стане. 

Погледнете го урнебесното видео кое стана вистинска атракција на интернет.