На прашање на спрски новинар до еден постар човек таму познат како легендата Тони, тој одлучно и без никаков страв одговори дека ни малку не му се плаши на коронавирусот.

Тој меѓудругот кажува дека тоа само измислено од кинезите кои според него сакаат да продаваат што повеќе лекови.

Во продолжение погледнете ја неговата урнебесна изјава во врска со коронавирусот: