Страшна семејна трагедија се случи во околината на Вршац кога пожарникарите синоќа побрзаа да реагираат на повикот за запалена куќа.

Кога пристигнале на местото на пожарот, тие започнале да гаснат и влегле внатре за дали има некој во запалената куќа и тогаш пронашле два леша чија смрт како се дознава не била предизвикана од огнената стихија.

Според првичните и неофицијални информации, мажот си ја убил сопругата, ја запалил куќата и се самоубил.

Засега неизвесно е дали се сопружници или вонбрачни партнери.