Овој пат ништо о фустани – ЈК се појавила во нешто по лежерно издание.

Пејачката Јелена Карлеуша повторно прошетала во сосема нова комбинација за уште едно снимање на емисијата “Ѕвездите на Гранд“.

Овој пат во прашање е потполно црн стајлинг кој одава лежерност.

ЈК овој пат вклопила парче кое се вратило во мода, а било популарно уште во деведесетите – велосипетски, куса ролка – топ која открива деколте како и chunky combat чизми со висока потпетица, кои многу познати дами сакаат да ги носат и кој се неизоставен дел на нивниот стајлинг.