Момчето од видеото во прилог тргнало да ја запроси девојката. Се качиле на јахта, клекнал пред неа и додека таа го исчекувала моментот се случило нешто неочекувано. Идниот кум требало да ја фрли кутијата со прстенот. Ама наместо во рацете на романтичното момче, прстенот завршил во вода. 

Впрочем, погледнете ја оваа урнебесна сцена.