Транскрипт од разговорот Трамп-Зеленски ги открива плановите за компромитирање на Бајден

Американскиот претседател Доналд Трамп го повикал украинскиот колега Володомир Зеленски да контактира со јавниот обвинител Вилијам Бар за отворање на … Продолжи со читање Транскрипт од разговорот Трамп-Зеленски ги открива плановите за компромитирање на Бајден