Починало лице на избирачко место во Лисиче дознава 24 Инфо.

Од МВР нема официјална потврда за информацијата.

Трагедијата се случила на неколку минути пред затворање на избирачкото место. Не е познато дали станува збор за гласач, или за член на избирачкиот одбор.