Во возилото имало четворица државјани на Македонија на возраст од 30 до 35 години кои од Белград се враќале кон Македонија. Повредените се пренесени во Ургентниот центар.

Двајца од патниците се во тешка состојба и се борат за живот во Ургентиот центар. Во каква ситуација е возачот на автомобилот, нема информации, јавуваат српските медиуми.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=73bXZALbsnc]