Жител на сарај, на возраст од 30 години го загуби животот по пад во канал од лифт во зграда во скопската населба Кисела Вода.

Муртезани Мујадин е лицето од Сарај кое денеска околу 9:30 часот го загуби животот по пад во канал за лифт во зграда во скопската населба Кисела Вода.

Станува збор за човек на возраст од 30 години, кој од засега непознати причини паднал во делот каде што се движи лифтот.

Извор: АлсатМ