Меѓу погинатите во хелихоптерската несреќа, во која настрада Коби Брајан, била и неговата ќерка Џана Мaрија (13).

Трагедијата во Калифорнија кога хелихоптерот се запалил и паднал загинале сите петмина кои биле во него.

ТМЗ кој прв јавил за веста за загинување на Коби, подоцна известил дека страдала и ќерката на Брајан, а таа информација ја потврдиле и други светски медиуми.

Коби со сопругата Венеса имал четири ќерки.